+36 46 612 168 info@notjam.hu

Online Csoportos Edzések

Órarend

Csoportos órák 60 percesek

GYMSTICK

Egy zseniális funkcionális eszköz, egy nagyszerű edzéskoncepció mindenkinek. Van egy bot amin van két gumi szalag ez nehezíti a mozgást, az egész pedig egy kardiós, jól felépített koreográfiára történik.ings.

BODYROPE:

Edzőheveder, egy hordozható funkcionális tréningeszköz, amellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és a törzsizmok stabilitását tudod fejleszteni. E az edzőheveder garancia a teljes tested átalakítására. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a hevederrel a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Egyedülálló tervezésének köszönhetően tökéletesen használható minden korosztály számára.

FUNKCIONLIS KÖREDZÉS:

A mindennapi mozgás, az életből vett mozdulatok, ilyen például a székre leülés, polcra doboz felrakása, ezen mozdulatokat alapul véve történik az edzés a teljes testet megdolgoztatva ezáltal.

TABATA:

Lényege hogy magas intenzitású intervallum edzésként nagyon rövid, de nagyon intenzív testmozgással segít a zsírégetésben és minél jobb fizikai állapot elérésében.

FANATIC BODY:

Egy olyan edzésforma amely a kardió és erősítő edzést is magába foglalja, remek zenére, eszméletlen koreográfiákkal

ZUMBA:

Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitnesz program is egyben. A mozdulatok aerobic és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze.

GERINCTORNA:

Dinamikus nyújtás, gerinc mobilizáció, Az ízület teljes mozgástartalmát használjuk, erősítő gyakorlatokkal segíti a törzs erősödését.

AEROBIK:

Kardió edzés, előre koreografált zenére végzett mozgásforma, amely a teljes testet átmozgatja.

Részvételhez vásárolj online jegyünkből!