+36 46 612 168 info@notjam.hu

Online Személyi Edzés

Online Személyi Edzés

Ahhoz hogy, ne csak álom legyen a bomba-forma, jelentkezz be online személyi edzésünkre, hogy személyi edzőnkkel egyeztethesd céljaidat és el tudjátok kezdeni a közös munkát az online személyi edzés keretében.

 

De mi is az online személyi edzés?

Most több mindent interneten keresztül, online kell végezünk. Ennek az új helyzetnek megoldására született ez az edzéstípus.

Mi a Not Jam Fit-nél ennek megfelelően építettük ki új szolgáltatásunkat, hiszen az edzés így személyre szabottan virtuálisan történik a vendégeink otthonában.

Az online személyi edzés egyike a virtuális szolgáltatásainknak, ami egy új fajtája a személyi edzéseknek.

Kiknek ajánlott az online személyi edzés?

Egy szóval: Mindenkinek, aki nem tud edzőterembe járni, de mozogni szeretne.

Vannak, akik nem szeretnek mások előtt tornázni és mozogni, mert feszélyezve érzik magukat, vagy csak nincs a közelben edzőterem és az oda utazás sok időt elvinni a napjukból.
Az online edzéssel ezek mind kiküszöbölhetők.

Ezek mellett másik előnye az otthoni online edzésnek, hogy a saját testsúlyos gyakorlatok remek kombinációja az állóképességi és az erősítő edzésnek is. A rövidebb pihenőidők viszont magasan tartják a pulzust, így ez a tréning szuper zsírégető is.

Azonban azok se keseredjenek el, akik valamiféle egészségügyi probléma miatt nem szeretnének edzőterembe menni, azonban szükségük lenne a testmozgásra és egy személyi edző segítségére.

Az online edzés speciális igények esetén is kérhető, legyen szó gerincsérvről, ízületi sérülésről, magas vérnyomásról vagy más egyéb problémákról. Speciális edzéstervvel, gyógytornász, vagy gerincedző vezetésével tartjuk meg a személyi edzést.

Hogyan zajlik konkrétan az online személyi edzés?

Szükséges egy kisebb, kb. 2-3 méter szabad terület, ahol elvégezhető az edzés.
Az online személyi edzés esetében az edző a vendéggel az előre egyeztett időpontban egy általunk adott linken keresztül bejelentkezik egy online felültre. Ezután kezdődik el az edzés, amit az edző az online felületen keresztül tart meg, figyelve a vendégre, javítva hibáit, folyamatos kontroll alatt tartva.

Így az online személyi edzés mindig a vendég saját otthonában történik. A vendég céljaitól függően van előre összeállítva számára az edzésterv, amit edzőnk tart meg neki kontrollálva a hiba lehetőségeket. Az edzésterv  összeállítása a vendégtől és céljaitól függ. Lehet saját testsúlyos vagy ha a vendégnek vannak otthoni eszközei (kézisúly, gumikötél, lábsúly, kettlebell stb…), akkor ezzel is végezhetők. 

Milyen feltételei vannak az online személyi edzésnek?

Van néhány fontos feltétel, amik nélkül nem valósulhat meg az online személyi edzés.

Az egyik feltétel a jó minőségű internetkapcsolat, egy webkamera illetve mikrofon. A legtöbb embernek már az okostelefonja által ezek elérhetők, így ez nem jelent akadályt.

Másik feltétel egy olyan szoba, helyiség, ahol legalább 2 – 3 méter szabad terület található. Ez nélkülözhetetlen a megfelelő edzés végzéshez.

Ezeken kívül más feltétele nincs az online személyi edzésnek. A vendég céljaitól függően, lehet, hogy edzőnk ajánlani fog esetlegesen eszközöket, melyek megvásárolhatók, még hatékonyabbá téve az edzéseket, azonban ez nem feltétele az edzéseknek.

Milyen típusú edzések tarthatók online?

A zsírégető és alakformáló edzések, a sajáttestsúlyos és állóképességfejlesztő-, funkcionális tréningek, köredzések, tabata edzések, gerinctorna és core izomzat erősítésére fókuszáló edzések mind elérhetők nálunk az online személyi edzés keretében. A vendég céljaitól, szükségleteitől és erőforrásaitól függ, hogy milyen edzéstípust alkalmazunk.

Ha szeretnél fittebb lenni, fogyni, alakot formálni vagy fáj a hátad és derekad a sok ülő munkától vagy csak mozognál egy jót, akkor itt a lehetőség, hogy személyi edzőnk segítségével az otthonodból érd el a kívánt alakod vagy céljaid.

Jelentkezz be hogy el tudjátok kezdeni a közös munkát!

Mi így megtettük az első lépést!

#ittnemlekvarkodunk #atehelyedatesikered #valódisikerek #necsakkövessminketlekvár

Kottman Bence

Kottman Bence

Személyi Edző, csoportos óravezető

Amióta eszemet tudom életem szerves és elengedhetetlen része a sport. Nem csak csinálni szeretem, hanem tudni is, így mindig igyekszem újat tanulni, hogy minél jobban naprakész legyek, így nem csak magamnak, de másoknak is a tőlem telhető legtöbbet tudjam segíteni.

Tallós Diána

Tallós Diána

Edző, csoportos óravezető

Gyerekkoromban a tánc volt, később az aerobic, most pedig az egész fitness szakma a szenvedélyem. Ezt a szenvedélyt szeretném másnak is átadni. Amit nyújtok az embereknek, nem csak az összetett mozdulatok sokasága, hanem a mozgás szeretete, öröme.

Mottó: Akkor tudsz valamit igazán jól csinálni, ha szíved lelked bele teszed.

Moser Tamás

Moser Tamás

Edző

Gyermekkorom óta imádok mozogni, egy álmom vált valóra azzal, hogy oktatóként másokat taníthatok a helyes testmozgásra és egészséges életmódra. Ez számomra több egyszerű hobbinál vagy munkánál, ez az életcélom.

Nyilas Veronika (Roni)

Nyilas Veronika (Roni)

Személyi Edző, csoportos óravezető

A mozgás mindig fontos szerepet töltött be az életemben, csak valahogyan felnőttként elfelejtettem azt. Túlsúllyal és mozgásszegény életmóddal telt el életemből jó pár év, mire 33 évesen döntöttem úgy, hogy egészségem, a mozgás nagyobb szerepet kapjon az életemben, 2011-ben sportedzőként, személyi edzőként kezdtem dolgozni, létrehoztam a Not Jam Fit Stúdiót, amit vezettek, és ahol jelenleg is találkozhattok velem személyi edzéseken, csoportos órákon.

Mottóm: Csak attól fogadj el tanácsot, aki már most ott tart ahová Te tartasz!

Részvételhez vásárolj online jegyünkből!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.